Grafisk design

Grafisk design er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap og skape forståelse for budskapet. Hos Kurér Grafisk finner du tre stk godt kvalifiserte grafisk designeree, som alle har sine styrker. Med sånn kompetanse kan vi levere akkurat det budskapet du ønsker, på en måte som fremmer budskapet på best mulig måte. Ta med deg ideen din til oss, så skal vi hjelpe deg videre.

Trykksaker

Vi startet Kurér Grafisk som et trykkeri, og vi leverer fremdeles trykksaker av alle slag. Små opplag, store opplag, spesialtilpasset og standard. Vi finner løsningen som passer deg!

 


 

Profileringsartikler

Trenger du en liten oppmerksomhet til kundene eller de ansatte? Eller kanskje en større gave? Vi leverer hele bredden, og mener at uansett hva du skulle tenke deg frem til så skal vi klare å få det til.

Nettsider

Nettet har kommet for å bli, og det er viktig å være synlig på nettet. Vi kan hjelpe deg med akkurat dette. Om det er en stor nettside med mye funksjonalitet, nettbutikk eller en enkel plakat-side, så leverer vi dette. 

Og mye mer!

Trenger bilen din litt ekstra futt i dekoren? Kanskje på tide å få på plass firmalogoen? Vi leverer både hel- og delfoliering av biler. Vi leverer selvfølgelig også klistremerker, tekstilmerker, bannere, rolluper, og mye mye mer. Ta kontakt.