Digitale tjenester

I en verden som stadig blir mer digital er det godt å ha et byrå i bakhånd som kan hjelpe deg navigere. Vi har god erfaring med webutvikling og andre digitale tjenester du kan trenge i din markedsføring.

 

Webutvikling:
Vi kan hjelpe deg utvikle din tilstedeværelse på nettet til det bedre. Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av din nettside så skal vi ta en titt, lage noen analyser og komme med forslag til hvordan du skal utvikle siden videre. 

 

Google Analytics
Som en del av analysen vi gjør, er alltid Google Analytics et godt verktøy å ha i bakgrunn. Har ikke du Google Analytics på din nettside så kan vi hjelpe deg med dette. Vi tilbyr kvartalsrapporter med informasjon om hva som foregår på din nettside, og anbefalinger om hva som kan forbedres. 

 

Google AdWords​
Har du lyst til å prøve deg på litt konkret digital markedsføring? Da kan Google AdWords være en god venn i prosessen. Med mange muligheter og strategier for annonsering, kan vi bistå med digital markedsføring. Vi er sertifiserte innenfor AdWords og hjelper deg gjerne. 

 

Sosiale medier
Det er ingen tvil om at vi lever i en digital verden, og sosiale medier bør være en del av bedriftens markedsføring. Vi kan bistå med både oppsett av profil i henhold til din grafiske profil, og administrering og oppfølging hvis det er ønskelig. 

 

Søkeordsoptimalisering
For å nå opp og frem på Google sine søkelister er det mange grep man kan ta. Vår rolle kan være å få din bedrift høyere på listen ved hjelp av kode, tekstoppbygging og annen meta-informasjon. Ved hjelp av god tekst kan din side gå fra å være nederst til å være øverst, med tid. Kontakt oss for en gjennomgang. 

 

Animasjoner
Animasjon er en raskt voksende trend, og hos oss er det enkelt å komme i gang. Vi kan stå for alt fra idé til ferdig video, vi kan til og med publisere for deg hvis du ønsker! Les mer her!