fbpx
Meny Lukk

Sunnere livstil

Bli med oss i reisen mot en sunnere livstil

Vi i Kurér Grafisk tror på at en aktiv hverdag er en god hverdag. Når mye av arbeidshverdagen blir statisk, hvor man blir sittende i flere timer i strekk – så blir det enda viktigere å holde kroppen i bevegelse ellers. Dette er ofte lettere sagt enn gjort, og vi ønsker å ikke å lage nyttårsforsetter – vi ønsker å gjøre endringer som varer! Det er store fordeler for både kropp og sinn med bevegelse i hverdagen.

Helsenorge skriver det fint på sine sider «Fysisk aktivitet fremmer god helse, gir bedre humør og søvn, mer energi og reduserer stress (…) Kan forebygge enkelte psykiske plager og kan i mange tilfeller brukes i behandling sammen med andre behandlingsmetoder»

På samme måte som du angrer aldri på å ha ryddet eller vasket litt, angrer du aldri på at du har trent. Ta vårrengjøringen til kropp og sinn og kom i gang! 

Konkurranse!

Vi i Kurér Grafisk startet 2023 med et løfte til oss selv om å gjennomføre minst 30 minutter aktivitet, 3 ganger i uka – hver uke. Vi håper du har lyst til å bli med oss på denne utfordringen! Vi sponser også en heldig person med et klippekort til Offline Trening! Alt du trenger å gjøre er å like oss på Facebook og kommentere på konkurranseinnlegget med din favorittaktivitet! 

Klippekortet har 10 klipp som kan brukes på både gruppetimer og egentrening når som helst mellom 05:00 og 23:00. Her har du tilgang til spinning, styrke, tabata og funtional fitness. Du kan se timeplanen ved å klikke her.

Er du nysgjerrig på hvor mye aktivitet vi har i Kurér Grafisk? Nedenfor kan du se vår ukentlige aktivitet! Hvis du ønsker å fremme aktivitet i din bedrift kan vi hjelpe deg med oppsett av Strava-konto og grafisk materiell til kampanjen!