fbpx
Meny Lukk

Facebook annonsering

Over to milliarder mennesker bruker Facebook hver måned – så uansett hva slags publikum du vil nå, finner du dem her. Vi kan hjelpe deg lage grafikk og sette opp Facebook-kampanjer for deg.
Vi har et godt samarbeid med Facebook Marketing Expert Program, og har månedlige samtaler med Facebook om hvordan vi kan optimalisere akkurat dine annonser.

Vi kan hjelpe deg kjøre annonser på Facebook, Instagram, Audience Network og på Messenger. Ved å lage en enkel kampanje kan du nå ut til folk i alle favorittappene deres og på alle favorittnettstedene deres. 

Styr kostnadene med enkle dagsbudsjett. Du trenger ikke ha de største budsjettene for å nå langt, noe som er en av fordelene med Facebook. Du kan sette et dagsbudsjett på 50 kroner, og når budsjetter nådd – så koster det deg ikke noe mer den dagen. 

Vi hjelper deg forstå publikummet, og kan hjelpe deg markedsføre til de riktige personene. For eksempel, hvis du vil selge et produkt som 99% av tiden blir kjøpt av menn, så kan man kutte litt ned på annonsering for kvinner. Vi kan også treffe målpublikum på andre premisser også. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om dette. 

Vi ser veldig gode resultater hos våre kunder som benytter Facebook Ads. For eksempel hadde vi en kunde som hadde en månedlig omsetning på gjennomsnittlig 7000 kroner. Etter vi satte i gang annonsering har den gjennomsnittlige omsetningen økt til 33 000! Det er en økning på over 370%!

0 %
En skikkelig omsetningsøkning

En annen kunde hadde aldri annonsert før på nettet, og hoppet i det med et lite dagsbudsjett på 30 kroner. I løpet av første måneden solgte de for 58 000. De økte budsjettet litt neste måned og solgte for 103 000. Annonsekostnadene lå på rundt 4000 kroner totalt inkludert utforming. Her snakker vi skikkelig fortjeneste!

kun 0 %
av fortjenestene gikk til annonsering
Øk omsetningen din med Facebook Ads!

Ønsker du å annonsere hos Google? Vi kan hjelpe deg!