Meny Lukk

Innholdsmarkedsføring

Å vedlikeholde en nettside krever tid og kompetanse, og ekstra tid er det kanskje ikke så mange som har til overs i jobben sin. Du skal gjøre det du er flink til, mens vi gjør hva vi er gode på – nemlig nettsider.

Nettsiden din skal være nyttig og utløse handling hos de som besøker siden, f.eks. i form av kjøp eller at de tar kontakt. Det er også viktig med oppdateringer på siden i form av at innhold gjør siden din synlig i Google eller andre søkemotorer.

Vi hjelper gjerne til med konkrete oppgaver. Vi kan for eksempel skrive og publisere nyheter til faste tider for dere og administrere de sosiale mediene deres. I tillegg kan vi bistå med analyse og søkemotoroptimalisering, AdWords-kampanjer, nyhetsbrev, og andre ting som gir nettstedet deres et løft og gjør den mer synlig i søk – hvor kvaliteten på sidens innhold er avgjørende.

Søkeordsoptimalisering

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, hjelper deg oppnå bedre synlighet i søkemotorene (google), og mer trafikk til din nettside. SEO er en langsiktig strategi som er med på å bygge din bedrift som en troverdig leverandør av tjenester og varer. SEO er også veldig kostnadseffektivt.

Det første du bør gjøre er å få en analyse av siden din, er den optimalisert eller er det litt som mangler? Vi kan bistå med dette og komme med konkrete forslag til hva som bør forbedres og fortelle deg hva som mangler. Videre kan vi komme med et tilbud på hvor mye det vil koste å optimalisere hele siden.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Vi sender av og til ut gode tilbud og idéer på forskjellige produkter og tjenester. Registrer deg under for å motta tilbud.