Meny Lukk

Google

Hvor ofte bruker du Google? Visste du at 90% av all informasjonshenting i dag starter med et Google-søk, og at de fleste blar ikke lengre bakover enn side 2 med søkeresultater? I tillegg starter de fleste nettkjøp med et enkelt Google-søk på produktet. I Norge er Google den desidert største søkemotoren og det er utrolig viktig at du er synlig her, både for fysiske butikker som nettbutikker. Vi kan hjelpe deg oppnå bedre resultater hos Google, enten via det organiske resultater eller via Google Ads.

Google Ads
Over 1,2 millioner bedrifter annonserer på Google på verdensbasis, og med god grunn. Ved å benytte Google AdWords og delta i budrunden, kan du treffe mennesker som allerede har et behov og er i en beslutningsfase. Med dette kan du samtidig sikre at annonsen din kun vises på søkeord som er viktig for din bedrift. Du betaler kun for klikk inn på nettsiden via annonsen – det vil si at dersom du ikke får resultater, vil du ikke betale for annonsene heller. Google AdWords er målbart og skalerbart, fra de minste budsjettene til de største – hvor du bestemmer hvor mye du er villig til å bruke per dag. Dette er med på å sikre rask og budsjettvennlig synlighet hos Google. 

Innhold er også veldig viktig for å nå opp høyt hos Google, les mer her. 

Les mer om Facebook annonsering her

Vi er Google Partner!

Vil du være synlig hos Dagbladet og Finansavisa? 

Ved hjelp av Display-annonser kan annonsen din bli vist på utrolig mange sider, uten at du må kjøpe annonseplass spesifikt! Her kan du få annonsen din klistret over Dagbladet, i forskjellige Apper, Startsiden.no og mange flere. 

Ikke la kundene glemme deg!
Ved hjelp av «remarketing» kan vi vise annonsen din spesifikt til relevante kunder og folk som allerede har besøkt nettsiden din en gang. Neste gang de er innom Dagbladet eller VG så kan de se en annonse til akkurat din nettside og ta seg et nytt besøk. 

Tallene her illustrerer resultater i løpet av en måned for en av våre kunder som bruker Display annonser 

0
klikk på annonse
0
visninger av annonsen
0 kr
gjennomsnittlig klikkpris

Stor økning i trafikk

En av kundene våre  startet med annonsering via Google Ads, og økte trafikken på nettsiden sin betraktelig. I løpet av 30 dager hadde nettsiden fått 405 besøkende, hvor hele 61% av de kunne spores tilbake til Google annonsen.

0
visninger hos Google
0 %
av besøk kom fra Google Ads

Google Min Bedrift
Mange går glipp av potensielle kunder grunnet mangel på synlighet på Google. En bedriftsoppføring i Google med bilder, anbefalinger og kategorisering, vil bidra til at din nettside kommer høyere i Google-søk. Det gjør at du vil bli mer synlig for potensielle kunder i det kritiske øyeblikket hvor de er på utkikk etter produkt eller tjeneste.

Enkelt og greit, med Google Min Bedrift vil du bli mer synlig og gi kunden relevant informasjon om åpningstider og adresser. Når kvaliteten på innholdet på siden og deres beskrivelser øker, øker også sjansen for at google prioriterer å vise den organisk – og dette kan vi hjelpe deg med. 

synlighet på google

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Vi sender av og til ut gode tilbud og idéer på forskjellige produkter og tjenester. Registrer deg under for å motta tilbud.