fbpx
Meny Lukk

Profileringsartikler

I denne delen av vårt sortiment kan det være vanskelig å finne en fellesbenevnelse som favner alt. Vi kan bruke ord som gaveartikler, strøartikler, reklameartikler, julegaver, påskehilsen, sommergave, reklamegaver, hurtigsvarpremie, gevinst, profiltøy, selgertøy, messetøy og forbruksmateriell med logo… Men innenfor disse ordene, hvilke produkter snakker vi EGENTLIG om?

Profilartikler er ofte «det lille ekstra». Sjokoladen på hotellrommet ditt med logo på. Paraplyen i resepsjonen som du kan låne med deg ut. Refleksen du får i et brev sammen med noe du abonnerer på. Jakka med logo og grillbestikket du får på kick-off med jobben. Eller esken med godsaker som arbeidsgiver sender deg til jul. Og det er dette som gjør profilbransjen så spennende, hyggelig og morsom å jobbe med. Det kommer alltid et nytt og spennende produkt. Det dreier seg om å glede noen. Og det gir plenty av spillerom for kreativitet og artige påfunn. Reklamer for din bedrift med reklameartikler som folk får glede av og bringer videre med seg inn i hverdagen, og kanskje de husker deg når behovet melder seg! 

Profilartikler er med andre ord et produkt som trykkes logo på, eller formes etter kundens behov og ønsker. Kanskje for å understreke et budskap i en kampanje, eller gjøre deg synlig med ditt firma og hva du driver med. Vi kan trykke, brodere eller prege det aller meste, uansett materiale. Og skulle det dukke opp en idé på noe som ikke finnes, så kan vi lage det også. Sammen med trykkeriet og de grafiske designerne, er mulighetene enda større. Med en god porsjon kreativitet, lager vi esken som gaven din skal pakkes i. Vi lager gavekortet og kanskje gavepapiret også. Vi leverer visittkortet ditt sammen med strøartikkelen din, pakket sammen på en snedig måte. Eller vi hjelper deg i gang med en Instagram-konkurranse, der din logopregede kaffekopp skal være motiv for å vinne termokanne i samme serien. Mulighetene er mange og ideene våre sitter løst.

profileringsartikler
profileringsartikler

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Vi sender av og til ut gode tilbud og idéer på forskjellige produkter og tjenester. Registrer deg under for å motta tilbud.