MENY

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!

Kontaktskjema

Facebook og Instagram

Vi kan hjelpe deg lage grafikk og sette opp Facebook-kampanjer for deg på Facebook, Instagram, Audience Network og på Messenger.  

Styr kostnadene med enkle dagsbudsjett.  

Du trenger ikke ha de største budsjettene for å nå langt, noe som er en av fordelene med Facebook. Du kan sette et dagsbudsjett på 100 kroner, og når budsjetter nådd – så koster det deg ikke noe mer den dagen.  

Vi hjelper deg forstå publikummet, og kan hjelpe deg markedsføre til de riktige personene. For eksempel, hvis du vil selge et produkt som 99% av tiden blir kjøpt av menn, så kan man kutte litt ned på annonsering for kvinner. Vi kan også treffe målpublikum på andre premisser også. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om dette.  

En skikkelig omsetningsøkning 

Vi ser veldig gode resultater hos våre kunder som benytter Facebook Ads. For eksempel hadde vi en kunde som hadde en månedlig omsetning på gjennomsnittlig 7000 kroner. Etter vi satte i gang annonsering har den gjennomsnittlige omsetningen økt til 33 000! Det er en økning på over 370%! 

En annen kunde hadde aldri annonsert før på nettet, og hoppet i det med et lite dagsbudsjett på 30 kroner. I løpet av første måneden solgte de for 58 000. De økte budsjettet litt neste måned og solgte for 103 000. Annonsekostnadene lå på rundt 4000 kroner totalt inkludert utforming. Her snakker vi skikkelig fortjeneste!