MENY

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!

Kontaktskjema

Spesial

Ønsker du å starte opp ditt eget sosiale nettverk? Eller kanskje du selger kurs på nett og trenger å skjule innholdet for kunder som ikke har tilgang enda? Eller kanskje du trenger en database-løsning hvor kundene kan registrere sin data, og du får en oversikt over det i en ryddig innlogget løsning? Vi kan sette opp skreddersydde løsninger for deg og ditt behov. 

Nedenfor ser du noen eksempler av hva vi har levert tidligere av skreddersøm. Er det noe annet du tenker på? Ta kontakt så finner vi en løsning som passer! 

Nettmagasin: 

Vi kan levere nettmagasin hvor kunden kan kjøpe tilgang til enten individuelle saker, eller medlemskap – på samme måte som f.eks. en Pluss-sak hos Dagbladet. 

Nettkurs 

Hvis du driver med kurs på nett er det alfa og omega at du skjuler kursinnholdet for kunder som ikke har kjøpt tilgang. Her har vi gode løsninger for både skjuling og kjøping av innhold, kursprogresjon osv. 

Rabatt-systemer 

Med vårt medlemskapssystem, kan du angi rabatter til kundegrupper. Du kan for eksempel vise en pris til kunder som ikke er logget inn på nettsiden din, men når de logger inn så vises den spesifikke prisen til kunden. 

Forum 

Har du et ønske om å starte et forum? Vi har gode løsninger på forum, brukerkontoer og moderering. Forumet kan være åpent og / eller skjult, og du kan integrere det med de andre løsningene ovenfor. Mulighetene er uendelige. 

Database 

Kanskje du ønsker å levere en rådgiver-tjeneste for dine kunder eller en base for stillingsannonser? Da trenger du en database-løsning som gjør det enkelt for kunden å registrere sin data, og enkelt for deg å se over dataen på et trygt og privat område.  

Alle disse forskjellige løsningene kan også kombineres med hverandre, og de andre løsningene skissert ut på nettsidene våre.