MENY

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!

Kontaktskjema

Nettsider

Nettsiden din er ofte kundens første møte med bedriften – og det er viktig å gjøre et godt førsteinntrykk. Dersom kunden din ikke finner det han eller hun leter etter i løpet av kort tid, vil kunden gå videre til neste side i Google-søket. Det er derfor veldig viktig med riktig og proft design, og innholdet må være høyt prioritert. Det er ganske trygt å si at en utdatert, mangelfull eller dårlig nettside vil stå i veien for å skaffe flere kunder. 

God kommunikasjon 

Nettsider som er fine, oversiktlige og ikke minst enkle å bruke gir definitivt best resultat. Nettsiden skal tydelig vise din identitet, og hvorfor du er kundens foretrukne leverandør. God webdesign skal fremme ditt budskap og sørge for god kommunikasjon om dine tjenester og hvorfor kunden skal velge deg. 

Synlighet 

Innhold og design må spille hånd i hånd. Det visuelle spiller en stor rolle for å presentere innholdet på best mulig måte. I tillegg så må siden din også være søk- og oppdagbar. En side som søkeordsoptimalisert er derfor alfa og omega. 

Mobilvennlig nettside 

Hvor ofte benytter du telefonen når du skal søke opp noe? Vi er gjerne på farten og besøker nettsider fra forskjellige enheter som nettbrett, smarttelefoner og bærbare pc’er. Ved å bygge opp siden med det vi kaller responsivt design vil nettsiden tilpasse seg kundens skjermstørrelse og gi en optimal opplevelse av nettsiden og innholdet. 

I tillegg kan vi levere webhotell, registrering av domenenavn, e-postløsninger og drift av dedikerte servere.