MENY

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!

Kontaktskjema

Magasin, brosjyre, medlemsblad

Vi leverer profesjonell produksjon av magasiner, brosjyrer, medlemsblader og mer. Med tilgang til både digitalt og offset trykk, tilpasser vi oss etter dine behov.

All vår produksjon bruker Svanemerket papir, og som stolte bærere av «Trykt i Norge«-merket, kan du være trygg på at dine trykksaker er i samsvar med strenge miljøstandarder.  

Digitaltrykk for rask levering 

Digitaltrykk gjør oss i stand til å produsere effektivt ved små opplag. Hvert eksemplar kan være unikt med variabel data, og leveringstiden er rask. Vi er klare til å diskutere papirvalg, innbindingsmetode, format og bruk av spesielle effekter, slik at du får maksimalt ut av ditt markedsbudsjett. 

Ferdiggjøring 

Vi tilbyr også forskjellige løsninger for ferdiggjøring, inkludert ulike typer innbinding som ryggstift, løkkestift, limfres, hardcover og softcover. Utforsk kreative effekter som spottlakk, stansing, preging, PP-folie og soft-touch-folie for å gi din trykksak det ekstra løftet. 

For en slitesterk og eksklusiv finish, anbefaler vi PP-folie. Den hindrer papiret fra å sprekke, slik at trykksaken holder seg pen lenger. Ved ønske om flere effekter på samme trykksak, spiller kontraster en nøkkelrolle. For eksempel, kombiner en blank spotlakk eller metallisk folie med matt PP-folie for et moderne uttrykk. 

PP-foliering egner seg spesielt godt for trykksaker med høy papirtykkelse og store dekkflater med trykk. For økt levetid anbefales laminering av trykksaker som utsettes for temperaturendringer, lys, støv og fuktighet. 

Trenger du hjelp med din neste trykksak? Ta kontakt i dag, og sammen finner vi den optimale løsningen for din bedrift.