MENY

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!

Kontaktskjema

Masseutsendelse

Ønsker du å nå til mange med reklame eller adressert post? Har du behov for noen som håndterer utsendelser av fakturaer og purringer? Vi i Kurér Grafisk kan hjelpe deg med hele prosessen, fra trykksak til distribusjon. 

Trykk og print 

Skal du sende ut fakturaer, eller kanskje du skal sende ut kampanjer eller brev? Kanskje du trenger reklameartikler, markedsmateriell eller visittkort? Vi kan bistå med alt fra design til ferdig produkt. 

Adressering 

Vi kan ta oss av hele prosessen rundt utsendelser av magasiner, undersøkelser, fakturaer og purringer eller annen post. Alt vi trenger er en adresseliste fra deg, så håndterer vi resten. 

Distribusjon 

Vi gir deg optimal og kostnadseffektiv distribusjon via både egne transportruter og tett samarbeid med Posten Norge. Har du behov for en hurtig leveranse løser vi dette med egne sjåfører. Du kan føle deg trygg på at forsendelsen alltid kommer frem dit den skal, og i tide. 

Konvoluttering 

Vi har egen konvolutterings-maskin som får unna store oppdrag fort. Dersom du har et mindre opplag som skal ut, eller som skal konvolutteres utenom standardformatet så kan vi gjøre dette manuelt. Ekstra bilag kan også legges ved dersom det er ønskelig.