fbpx
Meny Lukk

Bildekor

Trenger bilen din et ansiktsløft? Kanskje du er veldig fornøyd med bilen, men ønsker bare en ny farge eller litt spennende dekor? Da bør du vurdere foliering.

En foliert bil er ikke lenger ensbetydende med å kjøre rundt med masse reklame på bilen. I dag kan du velge farger i hele spekteret, og når det gjelder mønstre er det bare fantasien som setter grenser; lilla, rødt, blått, sølv, gull, striper, ruter eller en kul illustrasjon. Du kan få akkurat hva du vil. Bildekor gir deg mulighet til å gi bilen din både personlighet og blikkfang, både med hel- og delfoliering.

Det viktigste (og det kjedeligste) argumentet for å velge helfoliering av bilen din er at det beskytter bilen mot riper i lakken, merker fra steinsprut og andre mekaniske påvirkninger. Den dagen du eventuelt velger å fjerne folien, vil bilen fortsatt se ut som ny. Vi leverer logo, tekst og dekorelementer i alle ønskelige varianter og farger. Våre erfarne designere vil være i stand til å hjelpe deg med alt fra ide til sluttresultat.

bildekor Retura

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Vi sender av og til ut gode tilbud og idéer på forskjellige produkter og tjenester. Registrer deg under for å motta tilbud.